Logo – Trebo AS
Våre tjenesteområder

Totalentreprenør

Trebo er et Drammensbasert entreprenørselskap som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter. Vi utfører oppdrag for private og offentlige byggherrer samt at vi har eiere som også utvikler egne tomter og prosjekter. Trebo er delt i to avdelinger der vi i privat jobber med boliger og småhusbebyggelser. I avdeling næring jobber vi med større eiendomsprosjekter, alt fra komplekse bygg med noen få leiligheter til prosjekter med flere byggetrinn og titalls leiligheter. Trebo tar også med større prosjekter innen rehabilitering og vi har vår egen prosjekteringsleder som tar egne oppdrag innen fagområdet. Vi har en egen avdeling med 15 dyktige tømrere og 2 dyktige flisleggere.

Presentasjon GEO 9
Hvor vi jobber?

Trebo er en totalentreprenør som utfører jobber på vestsiden av Oslofjorden helt inn til Oslo Vest, sør til Tønsberg og vest til Kongsberg. Vi har også et stort nettverk som vi benytter til blant annet våre underentreprenører som hjelper oss sin spisskompetanse, løsninger og priser.

Ta gjerne kontakt med oss så kan vi hjelpe deg i en tidlig fase med løsninger, søknadsprosess og gjennomføring av prosess fra A-Å.

Brække Eiendom gjennomsiktig bakgrunn

Brække Holding kjøper 50% av aksjene i Trebo

Etter en grundig prosess har Brække Holding kjøpt 50% av aksjene i Trebo Holding og da Trebo AS.

Brække Holding eies av Pia Christin Brække Lislerud og Kristoffer Brække.Selskapet investerer hovedsakelig i næringseiendom i Drammen, Lier og Vestfold gjennom ulike investeringsselskap.

Kristoffer Brække uttaler at de har et langsiktig perspektiv med investeringen i Trebo og at når Trebo flytter inn i Star Næringspark så vil dette kunne gi en god synergieffekt med andre selskaper i næringsparken. Trebo er glade for at Brække ser potensialet i oss samt at vi nå ønsker å bevise at dette er en god investering for alle parter. Vi har hatt en meget god start på samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

K3
MG 4674
Det startet med snekkerbukser og hammere

Bli kjent med menneskene, og Trebo sin historie

Referanser
Våre ansatte

Kom i kontakt med våre ansatte

Kan vi hjelpe deg?

En uforpliktende prat eller befaring?

20211201 094717687 i OS 3
Salgsleder/kalkulatør

Erlend Heli

20211108 124959006 i OS 2
Prosjektutvikler

Bjørn Michalsen

Alex
Daglig leder

Alexander Aas