Logo – Trebo AS

Vår historie

Erlend Heli og Bård Ovenstad jobbet for Trekanten boligutvikling mens Bjørn Michalsen og Tom Michalsen jobbet i TIMB før de i 2016 slo seg sammen til Trebo AS. Siden den gang har Trebo vokst både i ansatte og tjenesteområder. Fra å være dyktige på å bygge boliger til private så har vi ansatt flere med lang erfaring innen bygg- og anleggsbransjen. Nå er Trebo en totalentreprenør som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter!

MG 4734
Vår organisasjon

Trebo vokser

Fra å bygge eneboliger så har Trebo ansatt dyktige prosjektledere som har kompetanse innenfor større leilighetsbygg og næring. På veien her så har vi ansatt vår egen prosjekteringsleder som hjelper alle bygge- og prosjektledere med tegninger og sin fagkompetanse.

Vi har nå organisert oss inn i to avdelinger med privat og næring for å danne egne fagmiljøer og effektivisere driften. Totalt så er vi nå 31 ansatte der 16 av oss er i administrasjonen og 15 tømrere ute.

Brække Eiendom gjennomsiktig bakgrunn
Ny eier inn i Trebo

Brække Holding investerer i Trebo

Etter en grundig prosess har Brække Holding kjøpt 50% av aksjene i Trebo Holding og da Trebo AS.

Brække Holding eies av Pia Christin Brække Lislerud og Kristoffer Brække. Selskapet investerer hovedsakelig i næringseiendom i Drammen, Lier og Vestfold gjennom ulike investeringsselskap.

Kristoffer Brække uttaler at de har et langsiktig perspektiv med investeringen i Trebo og at når Trebo flytter inn i Star Næringspark så vil dette kunne gi en god synergieffekt med andre selskaper i næringsparken. Trebo er glade for at Brække ser potensialet i oss samt at vi nå ønsker å bevise at dette er en god investering for alle parter.

Vi har hatt en meget god start på samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

IMG 0626 2

Kjerneverdier

Veien videre skaper vi sammen og vi jobber hardt for å opprettholde en prestasjonskultur der våre verdier står sentralt.

For perioden 2021-2025 vil Trebo AS ha følgende kjerneverdier:

  • Ansvarlig
  • Pålitelig
  • Kvalitet
  • Bærekraft

Ansvarlig for at vi som totalentreprenør følger lover, standarder og etiske regler. Vi skal alltid opptre på en redelig og troverdig måte samt at vi skal sikre en helhetstenkning gjennom hele byggeprosessen, fra kontakt til et års kontroll.

Pålitelig gjennom at vi leverer som avtalt, innrømmer når vi tar feil og lærer av det. Vi skal gjennom våre handlinger sørge for å skape tillit og trygget. Med vår kompetanse og erfaring så sier vi ifra om vi ser bedre eller rimeligere løsninger for kunden.

Kvalitet skal være en standard for måten vi jobber på. God planlegging, grundighet, gode løsninger og en stolthet i faget skal prege oss. Vi vil hele tiden strekke oss etter å bli bedre og vi skal levere våre tjenester med god kvalitet og høy grad av tilgjengelighet.

Bærekraft betyr for oss å gjøre en positiv forskjell innen klima, miljø, økonomi og sosiale forhold lokalt i Drammensområdet. Vi skal bry oss om ansatte og omgivelsene rundt oss.

Kan vi hjelpe deg?

En uforpliktende prat eller befaring?

20211201 094717687 i OS 3
Salgsleder/kalkulatør

Erlend Heli