Logo – Trebo AS
Vi hjelper deg i hele byggeprosessen

Bygg din drømmebolig

Fornøyde kunder er vårt varemerke. Ta gjerne kontakt med oss så avtaler vi et møte der vi jobber med boligdrømmen deres. Vi kan tegne huset etter dine ønsker eller vi kan bygge etter dine egne tegninger og ideer.

SAG 2
Valg av entreprenør

Hva må du tenke på når du skal bygge hus?

Har du tenkt over hvem som skal bygge din nye bolig?

Skal du ta prosjektet i egne hender eller bruke en entreprenør? Om du ikke har fagkunnskap på dette området, så må du være forberedt på at det kan ta veldig lang tid og det vil kreve mye kunnskap og organisering av underleverandører og håndverkere. La oss gjøre jobben for deg med å bygge huset etter dine planer og drømmer.

Bard
Vi hjelper deg i hele prosessen

Hovedentreprenør

Hovedentrepenøren holder oversikten over økonomien, fremdriften og har ansvar for alle sine leveranser og leverandører. Hvis du vil gå for denne løsningen med oss, trenger du ikke tenke på koordineringen. Våre byggeledere ordner dette i tillegg til at du får en fremdriftsplan slik at du kan følge med på når de ulike leverandørene kommer. Dette er en av de aller mest vanlige modellene å velge når man skal bygge hus.

MG 4669
Full oversikt over økonomien

Våre byggeledere har kontroll

Med et byggefirma som hovedentreprenør vil du som tiltakshaver gjøre en avtale med med dem på de aller fleste leveranser som tømrer, rørlegger, elektriker, ventilasjon, maler og innkjøp av materialer. Entrepenøren står for prosjektering og søknad for bygget. Som tiltakshaver stiller du selv med én eller flere leverandører. Det kan for eksempel være graving og landmåler.


20210618 132126730 i OS
Alt fra A til Å

Totalentreprise

Etter denne modellen står entrepenøren for alt fra A til Å i byggeprosessen. Velger du oss, så står Trebo for alt og du kan lene deg tilbake til du har nøkkelen i hånden. Vi vil holde deg informert og orientert underveis. Vi anbefaler denne modellen slik at vi kan være ansvarlig for alle ledd og kvalitet i hele prosessen.

DJI 0642
Fornøyde kunder er vårt varemerke

Trebo er en totalentreprenør som utfører jobber på vestsiden av Oslofjorden helt inn til Oslo Vest, sør til Tønsberg og vest til Kongsberg.

Kan vi hjelpe deg?

En uforpliktende prat eller befaring?

20211201 094717687 i OS 3
Salgsleder/kalkulatør

Erlend Heli