Logo – Trebo AS

Prosjektering og prosjektutvikling

IMG 2687
Vår prosjekteringsleder kan lede deg gjennom prosessen

Prosjektering og prosjektutvikling

Vi har vår egen prosjekteringsleder som sikrer at prosjektene leveres i henhold til definerte mål og krav til kvalitet tid og kostnad. Vi bruker BIM på alle våres prosjekter, og bruker ulike digitale verktøy og metodikker i prosjektene. Med dette får vi et godt samarbeid med våre tiltakshavere og underentreprenører. Vi i Trebo er opptatt av å være en fremoverlent entreprenør innen den teknologiske reisen byggeindustrien går gjennom og vi jobber aktivt med å finne nye innovative løsninger for våre bygg.

IMG 2675

Rådgiving Konstruksjon/Teknisk tegning

Trebo har stor kompetanse innen rådgiving innen konstruksjonsteknikk. Vi løser de fleste prosjekter, med god oppfølging underveis i prosjektet.

Vi kan hjelpe til med:

  • Statiske Beregninger
  • Konstruksjoner i tre,stål og betong
  • Arbeidstegninger, armeringstegninger og bøyelister
  • Søknadstegninger
Tegning2 jpg

Konstruksjoner

Trekonstruksjoner

I Trebo har vi lang erfaring med å bygge i trekonstruksjoner. Å bygge med treverk er veldig bærekraftig, både klimamessig og økonomisk. Mange tror kanskje ikke det vil fungere godt i høye byggverk, men treverk kan godt benyttes her også, selv med alle kravene i behold!

Betong og stålkonstruksjoner

Betong er det mest brukte byggemateriale i bygninger i dag, og er ofte kombinert med stålkonstruksjoner. I Trebo har vi god erfaring med å prosjektere og konstruere konstruksjoner i betong og stål. Vi bruker FEM analyse for å få et godt bygg innenfor dagens standarder.

Ta gjerne kontakt med oss og Gunstein om det er noe vi kan bistå deg med i en prosjekteringsfase.

Tegning
Kan vi hjelpe deg?

En uforpliktende prat eller befaring?

IMG 2663
Prosjekteringsleder

Gunstein Skomedal

20211201 094717687 i OS 3
Salgsleder/kalkulatør

Erlend Heli