Logo – Trebo AS
20211201 094814689 i OS 2
Ny ansatt og Trebo vokser videre

Andreas Gjesvold er ny byggeleder i Trebo

Trebo vokser og vi har delt oss inn i to avdelinger. Den ene er næring med større prosjekter og den andre avdelingen er privat/bolig. Her vil Andreas komme inn i avdelingen som byggeleder sammen med Aage og Bård. Etter en god prosess og noen samtaler så fant vi ut at Andreas passer perfekt inn hos oss med sine verdier og et sterkt engasjement, sier daglig leder Alexander. Han startet som voksenlærling for snart 13 år siden og jobbet i 12 år for en stolt og tradisjonsrik bedrift som heter Tømrermestrene Øye og Knutsen. Nå stortrives i en spennende bransje og oppgavene står allerede klare.

20211203 135904539 i OS

Andreas er født og oppvokst i Groruddalen, men bor i dag på Åskollen sammen med sin vakre samboer og tre fantastiske barn. Veien ned til Trebo sine nye lokaler i Tollbugata 115 og Star Næringspark er dermed kort.

Førsteinntrykket er at de som jobber her er veldig hyggelige, imøtekommende og at de trives på arbeidsplassen sin. Ut ifra den kjennskapen jeg hadde fra før så er Trebo det en ryddig og stødig bedrift, med god takhøyde, engasjement for faget og rom for utvikling, sier Andreas.

Utover å bidra faglig innenfor byggebransjen, så er han ikke fremmed for å ta med en kake på jobb eller skape litt humor på arbeidsplassen. Vi er glade for å ha deg med på laget og velkommen til Trebo.