Logo – Trebo AS
Kontor
Trebo styrker prosjekteringsteamet og ansetter

Velkommen til Victoria

Trebo har over lengre tid ønsket å styrke prosjekteringsteamet og vi er endelige glade for at Victoria Lilleland nå har startet hos oss. Victoria er 27 år og kommer fra Tyristrand. Hun utdannet seg på Gjøvik til å bli byggingeniør og hun tar med seg god erfaring etter å ha jobbet som prosjektingeniør i Oslo. Nå var hun på jakt etter et selskap som kunne gi henne riktige utfordringer. På fritiden så er hun aktiv med å gå på ski, løpe eller å være sosial med venner.

Profilbilde trebo

Førsteinntrykket var viktig!

Victoria sier at hun valgte Trebo fordi det virker som er spennende selskap hvor hun kan få utfordringer og jobbe med det som interesser henne! Etter en dag på jobb så har hun blitt tatt godt i mot.

Daglig leder, Alexander Aas, er meget glad for å ha med Victoria på laget. Vi har over lengre tid ventet på den rette profilen med riktig kompetanse. Det har vi funnet nå, men Victoria vil også passe godt inn i Trebo med sine gode holdninger og verdier, sier han. Hun vil bistå Gunstein med prosjektering og tegninger der hun vil få ansvar for avdelingen privat/bolig etter hvert.

Så i starten så vil hun sitte daglig med Gunstein for å bli kjent med Revit og andre programmer samt at hun vil bli delaktig i flere prosjekter. Dette blir spennende og det er også positivt at vi får flere kvinner inn i bransjen, avslutter Alexander.

Kontor