Logo – Trebo AS
MT
Martin Thoresen grep muligheten

Trebo satser på lærlinger og arbeidstrening

Trebo er et selskap som ønsker å utvikle mennesker, både faglig og personlig. Vi har i vår strategi at vi skal ha 20% lærlinger hos våre tømrere. Det skal også prioriteres å gi arbeidstrening til personer som trenger det og som kan vokse inn i en stilling i Trebo, enten som tømrer eller i administrasjonen. Etter en god dialog med NAV Lier og jobbspesialist ungdom, Simen Rødevand, så inngikk vi en plan og arbeidstrening sammen med Martin Thoresen. Målet er å komme tilbake til yrket som tømrer og en fast stilling som tømrer.

Bilde 2

Gode verdier og en sterk motivasjon

Noe av det første jeg la merke til ved Martin, er de gode verdiene og en motivasjon for å gjøre en god jobb, sier daglig leder Alexander. Vi fikk en rask tilbakemelding fra gutta ute at Martin er både ydmyk og dyktig. Det handler om å gi tillit, trygghet og sammen skape en trivsel. I Trebo skal vi gi mennesker muligheter til å vokse i en stilling eller å utvikle seg videre. Men muligheten må de selv ta vare på, forteller Alexander videre. Jeg er stolt av den jobben Martin har gjort og jeg er stolt av den kulturen vi i Trebo har. Våre tømrere som har jobbet med Martin under arbeidstreningen skal også ha mye skryt! De har spilt ham god og det virker som om de har det gøy i en hektisk hverdag! Nå belønnes Martin med fast ansettelse som tømrer fra nyttår av.

Vi har et godt samarbeid med NAV Drammen og Simen Rødevand har fulgt Martin over lengre tid. Nå er vi alle glade på vegne og Martin, og Trebo har fått nok en dyktig tømrer på laget.

Bilde 3
20210922 093951782 i OS 3