Logo – Trebo AS
Anders og alex
Ny prosjektleder i Trebo

Velkommen Anders Bruvik

Trebo har ansatt Anders Bruvik som prosjekt-/anleggsleder i avdelingen næring. Han kommer fra JM Norge AS og stillingen som anleggsleder der, men nå trer han inn i prosjektledergruppa i Trebo. Dette har vært en spennende prosess og vi fikk hjelp av et rekrutteringsbyrå med ansettelsen. Det ble litt tilfeldig, men etter første møtet så merket jeg at Anders innehar spennende kompetanse, både som prosjektleder og ikke minst innen organisasjonsutvikling. Med den veksten Trebo har så er jeg sikker på at Anders vil bidra på flere områder samt at han vil være med å påvirke selskapet fremover, sier daglig leder Alexander. I tillegg til en spennende CV og erfaring så fikk jeg et godt inntrykk av gode verdier som vi også verdsetter i Trebo. Vi gleder oss veldig over at Anders valgte Trebo!

Anders profil
Anders kommer opprinnelig fra Bergen, men er bosatt i Oslo. Nå blir han også bedre kjent med Drammen, og vi stilte Anders noen spørsmål om tiltredelsen :
  1. Hva er grunnen til at du valgte Trebo og hva er førsteinntrykket etter en dag? Jeg valgte Trebo fordi dere virker som et spennende selskap med en spennende visjon og fremtidsplaner, hvor jeg har mulighet til å være med å påvirke selskapets retning og utvikling. Første inntrykket er veldig bra, hvor jeg har blitt varmt velkommen og fått god innføring i systemer og organisasjon.
  2. Kan du fortelle oss mer hvem Anders er? Jeg er en bergenser som nylig har flyttet til Østlandet. Jeg bor i dag sammen med en kompis på Løkka i Oslo og er ellers en veldig aktiv person som tilbringer mye tid på friluftsliv og reise. I jobbsammenheng liker jeg godt en utfordring og liker å fullføre det jeg holder på med. Jeg brenner for innovasjon og utvikling, og er alltid åpen for nye ideer og arbeidssett.
  3. Hva ønsker du å bidra med for Trebo? I Trebo så ønsker jeg å bidra til at bedriften fortsetter å utvikle seg til å bli et stort å innovativt selskap i en ellers så konservativ bransje. Jeg ønsker å levere flotte prosjekter med høy kvalitet som jeg kan være stolt over å overlevere.

Vi gleder oss over ansettelsen i Trebo og ønsker Anders lykke til.